آموزش عکاسی و عکاسی مقدماتی

 

مسیر آموزش عکاسی و عکاسی مقدماتی از گذروندن دوره آموزش عکاسی مقدماتی میگذره و شما تا وقتی که دوره عکاسی مقدماتی رو نگذرونید و اطلاعات پایه ای رو کسب نکنید نمیتونید وارد دوره های بعدی آموزشی بشوید . پس اطلاعاتی که در این دوران به شما داده میشود , دانش پایه ای این هنر بوده و لازم برای دوره های بعدیست . 

 

کسب اطلاعات پایه ای عکاسی مقدماتی

برای یادگیری عکاسی اول از همه مهمه که یکسری اطلاعات پایه ای از قبیل شناخت انواع لنز و دوربین , انواع برند ها , تفاوت هاشون , دلایل تفاوت قیمت ها , بازارهای خرید , دست دوم بخرم یا نه ؟ و … رو بدونید و عکاسی مقدماتی رو آموزش ببینید بعد بریم سراغ شناخت انواع لنز و دوربین تا بعد از این بتونید با دانایی کامل خرید کنید و یا حتی به دوستانتون در موردش مشورت بدین .

 

آموزش عکاسی از پایه
آموزش عکاسی مقدماتی

 

حالا  آموزش کار با دوربین در آموزش عکاسی مقدماتی

آموزش رو از شناخت بدنه شروع میکنیم و میریم سراغ منوها و بعد کار با مثلث نور و شش تکنیک جذاب و مهم در آموزش عکاسی و نکات مهم زیاد دیگه ای از قبیل ترکیب بندی ,کادربندی,اصول عکاسی و …. ادامه میدیم و کلی هر جلسه تمام این موارد رو باهم تمرین میکنیم تا پایان دوره بتونید با خیال راحت دوربین به دست هر کجا که دوست دارین عکاسی کنید و عکس های خوب بگیرین .

پس راه ورود به یادگیری هنر جذاب عکاسی شروع آموزش از دوره مقدماتی یا جامع هست .

دوره جامع دوره کاملتریه که شامل مقدماتی هم میشه .

 

عکاسی دیجیتال
عکاسی مقدماتی دیجیتال

 

تاثیر مدرس بر کیفیت آموزش عکاسی مقدماتی

مسیر آموزش عکاسی دیجیتال از آموزش عکاسی مقدماتی میگذره و شما بدون اینکه عکاسی مقدماتی رو یادبگیرین نمیتونید به سطوح بالاتر آموزش عکاسی پا بگذارین و موفق باشین . پس بهتره برای آموزش به کسی مراجعه کنید که به ساده ترین و کاربردی ترین شکل ممکن شما رو با عکاسی آشنا کنه تا علاقه و پیگیری شما برای آموزش کم نشه و بتونید به آنچه که در نظر دارین برسین .

لازمه آموزش آسان و کاربردی عکاسی ,آموزش همراه با تمرین میباشد . هنر عکاسی هنر خوب دیدن است و خوب دیدن نیاز به دو نکته دارد :

یکی مطالب و اطلاعات لازم رو به صورت علمی و درست یادبگیرید و سپس عکس های خوب ببینید و با علمی که به دست آوردین تطبیق بدین و با تکرار این موضوع و انجام تمرین های مستمر کلاسی و غیر از اون در کارتون قوی بشین .

 

دوره مجازی این کلاس : 6 جلسه _ 300 هزارتومان