درباره عکاسی
هنرمند عكاس به هنر ديدن مجهز است. چشمهاي هوشيار و جستجوگر او به معني مكانها، اشياء و حوادثي رخنه ميكند كه از نگاه لغزنده چشمهاي ديگران پنهان ميماند. بنابراين زيبايي را در چيزهاي پيشپا افتاده، غيرمعمول را در معمول و معني را در ظاهراً بيمعني ميبيند. همچنين يك عكاس بايد در محيط جامعه بوده و پرجنب و جوش باشد.
چون عكاسي مثل نقاشي نيست كه در خانه بنشينيم و هرچه دلمان خواست نقاشي كنيم و حتي در تابستان، پاييز را بكشيم بلكه عكاسي شكار لحظهها است پس بايد در ساعات مختلف شبانهروز در مكانهاي متفاوت حضور داشت تا بتوان لحظه مورد نظر را شكار كرد.
و بالاخره يك عكاس بايد اطلاعات عمومي خوبي داشته باشد؛ يعني بايد شعر بخواند، داستان بخواند، روزنامه بخواند تا بفهمد در كجا و در چه زماني زندگي ميكند چون عكاسي كه در زمان حال نباشد، نميتواند عكس بگيرد.

مدرک فنی حرفه ای یا ارشاد ؟
خب حتما میدونید که برای اخذ مدرک معتبر عکاسی غیر از مسیر دانشگاه و مدرک دانشگاهی , دو راه دیگه هم وجود داره که میشه گفت راحت تر از مسیر دانشگاه هست و کوتاه تر ! و اون همم اخذ مدرک از طریق موسسات فنی حرفه ای یا ارشاد هست که مدرک فنی حرفه ای تقریبا از اعتبار بیشتری برخوردار هست . اما هر دو قابل ترجمه قابل ارایه به سفارت هستند .
برای کسب این دو مدرک دو راه وجود داره : یکی ثبت نام در موسسات فنی حرفه ای و یا ارشاد و شرکت در کلاسهای عکاسی این موسسات , که متاسفانه به دلیل آکادمیک بودن و کتاب محور بودن آموزشهای آموزشگاهی , فارغ التحصیلان آموزشگاهی در این رشته معمولا از مهارت عملی کافی برخوردار نیستند . در حالی که کسب مهارت در این رشته از دارا بودن مدرک معتبر بسیار پراهمیت تر میباشد و شما از هر مدرک با ارزشی که برخوردار باشین , چه برای مهاجرت و چه استخدام نیاز به ارایه نمونه کار درخور و با ارزش خواهید داشت .
